Intra pe http://www.shop.e-media.com.ro/ ,
urmareste instructiunile si testeaza platforma de e-commerce cu CMS E-Media SHOP oferita de e-studio.ro.
Fisa tehnica a platformei de e-commerce E-Media SHOP - un produs e-studio.ro

E-Media Shop - creare magazin online

Platforma E-media Shop este o platforma de e-commerce inovativa si perfect administrabila, din start dotata cu o serie de functii premium.

E-media Shop este atat de flexibila, incat o putem programa cu rapiditate sa faca orice este tehnic posibil.

Platforma e-commerce cu CMS E-Media Shop - fisa tehnica completa >>>

Fisa tehnica a platformei CMS E-Media CREATIVE - un produs e-studio.ro

E-Media Creative - un site asa cum vrei

Platforma web E-media Creative este in esenta un site administrabil cu structura deschisa, ale carui functii si facilitati de editare permit utilizarea sa creativa – practic, cu putina imaginatie si cu ajutorul aplicatiei de administrare puteti crea pagini noi, puteti organiza si ramifica structura de baza, puteti alcatui liste de fisiere, liste ilustrate, centre video si audio si multe altele.

Platforma web E-Media Creative - fisa tehnica completa >>>

Despre e-studio.ro: Web Design, Web Development, Web Hosting

e-studio.ro, detinatorii platformei de Web Design E-MediaIn enciclopedia studiourilor de creatie web si web design din Romania, E-Studio Design & Development s-ar defini printr-o echipa tanara si creativa, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani si entuziasm pentru ceea ce facem.

e-studio.ro - experienta si inovatie

Desi suntem jucausi, tineri in gandire si oferim concepte de ultima generatie in grafica si in  implementare, nu suntem deloc tineri in ceea ce priveste experienta.

e-studio.ro are experienta de peste 15 ani in online! Incercati sa va aduceti aminte cum era Internetul in urma cu un deceniu, iar anii cu care ne mandrim noi prind  deja alt sens. Am aparut odata cu mediul virtual din Romania si ne-am dezvoltat concomitent. Vesnic in schimbare, lumea virtuala ne-a lansat tot felul de provocari, carora le-am raspuns mereu prin inovatii. De-a lungul acestor ani am devenit experti in tot ceea ce presupune realizarea de site-uri, activitate cunoscuta generic sub numele de web design: programare, grafica, web editing, SEO, hosting si strategii online.

Am adunat o experienta care garanteaza ca vom mai fi aici cel putin inca o data pe atat, un lucru deosebit de bun - nu numai pentru noi, ci si pentru clientii nostri. Orice afacere are nevoie de mentenanta de-a lungul anilor in care se dezvolta, iar multi dintre amatorii care astazi fac site-uri mai ieftine decat pretul pietei s-ar putea sa nu mai fie si in viitor la dispozitia clientilor pentru modificari, updateuri sau redesign.

Desi pasiunea nu se poate masura in mod obiectiv, numarul clientilor nostri, portofoliul nostru si calitatea ideilor cu care am venit in mediul online din Romania spun foarte multe despre cine suntem. Iubim ceea ce facem, altfel n-am sta in ploaie in fata sediului dupa serviciu, ca sa dezbatem variantele de culoare ale unui site, si nu ne-ar prinde 3 dimineata la taste, hipnotizati 'in cod'. Cei care ne trec pragul stiu ca ceea ce le oferim vine din dorinta si creativitatea noastra, nu din obligatie sau  din nevoia de mari castiguri financiare.

Pasiunea din spatele muncii noastre da nastere unor creatii originale. Poate ar fi mai usor sa folosim template-uri grafice si sa facem web designi pe banda rulanta. Insa la E-Studio, fiecare site este realizat in functie de nevoile specifice ale proiectului. In ceea ce priveste identitatea vizuala a clientilor nostri, lucrurile sunt clare: fiecare creatie este unica si reprezentativa.

Din motive ce tin de morala si de estetica suntem impotriva siteurilor facute dupa template, care arata toate la fel, iar in ceea ce priveste programarea, ne-am dezvoltat propria platforma din rationamente de functionalitate. In primul rand, clientii nostri sunt romani, deci platforma E-Media este in limba romana. Apoi, platformele facute in strainatate si preluate la noi, precum Magento, Joomla sau Wordpress sunt mai greu adaptabile la proiectele complexe. In ultima instanta, orice nevoi ar avea clientii nostri sunt mai usor de realizat pe propria noastra platforma. Din toate aceste motive, ne face o deosebita placere sa va prezentam E-Media - platforma noastra de web design.