Intra pe http://www.shop.e-media.com.ro/ ,
urmareste instructiunile si testeaza platforma de e-commerce cu CMS E-Media SHOP oferita de e-studio.ro.
Fisa tehnica a platformei de e-commerce E-Media SHOP - un produs e-studio.ro

E-Media Shop - creare magazin online

Platforma E-media Shop este o platforma de e-commerce inovativa si perfect administrabila, din start dotata cu o serie de functii premium.

E-media Shop este atat de flexibila, incat o putem programa cu rapiditate sa faca orice este tehnic posibil.

Platforma e-commerce cu CMS E-Media Shop - fisa tehnica completa >>>

Fisa tehnica a platformei CMS E-Media CREATIVE - un produs e-studio.ro

E-Media Creative - un site asa cum vrei

Platforma web E-media Creative este in esenta un site administrabil cu structura deschisa, ale carui functii si facilitati de editare permit utilizarea sa creativa – practic, cu putina imaginatie si cu ajutorul aplicatiei de administrare puteti crea pagini noi, puteti organiza si ramifica structura de baza, puteti alcatui liste de fisiere, liste ilustrate, centre video si audio si multe altele.

Platforma web E-Media Creative - fisa tehnica completa >>>

E-media STEROID - Inovatii Web

flash

 

Vezi prezentarea E-Media si pe site-ul E-Studio Design & Development   

   

STEROID este numele pe care l-am dat oricarui tip de proiect de web design atipic, inovator si experimental pe care ti-l poti imagina si pe care doresti sa-l transformi in realitate.

Adevarul este ca totul este posibil in web design, iar creativitatea si dorinta de a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti si de a sesiza tendintele inainte ca acestea sa devina moda pot genera idei revolutionare. Internetul in sine este construit si se dezvolta in baza ideilor noi ale celor care contribuie zilnic exponential la cresterea numarului de site-uri web si la realizarea de web design special.

Daca ai o idee extraordinara pe care o vrei materializata si pusa in practica eficient si profesionist, apeleaza la varianta "STEROID". Acest sistem nu reprezinta un pachet prefabricat, pentru ca il dezvoltam impreuna cu tine pe structura de baza E-Media. E-Media este singurul sistem de management al continutului gandit sa poata fi modificat, extins si dezvoltat in orice directie creativa online, asadar tot ce trebuie sa faci este sa ne spui ce iti doresti. Procesul creatiei in cazul unui proiect de web design de tip "STEROID" este proactiv, interactiv si dinamic - in final poti fi surprins de dimensiunile pe care le poate capata o idee atunci cand este disecata, analizata si exploatata la potentialul maxim.